Siirry sisältöön

Tee yhteistyötä kanssamme

 

Uudenmaan romanijärjestöt ja työryhmät

Toteutamme hanketta yhdessä Uudenmaan romanijärjestöjen ja työryhmien kanssa. Toiminnassamme on mukana neljä alueellista paikallisjärjestöä, jonka kanssa toteutamme jo nyt hankkeen toimintaa. Hankkeen tarkoitus on tukea paikallista osaamista ja auttaa perustamaan pysyviä, osallisuutta sekä hyvinvointia lisääviä toimintoja alueille. Jos hankkeen toiminta kiinnostaa ja se voisi tehdä yhteistyötä kanssasi mm. järjestämällä yhteistä toimintaa tai auttamalla osallistujianne, jutellaan ihmeessä lisää!

Muut yhteistyötahot

Etsimme yhteistyökumppaneita mm. julkisten palvelujen, kolmannen sektorin ja yritysten edustajista. Rakennamme yhteyksiä paikallisella tasolla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Lohjalla toimintamme toteuttamiseksi lisätäksemme alueiden asukkaiden hyvinvointia, osallisuutta ja mahdollisuuksia.

Voit tulla mukaan toimintaan monin eri tavoin kuten tarjoamalla tiloja hankkeen toiminnan järjestämiseen tai toteuttamalla kanssamme hankkeen toimintaa. Mikäli järjestät itse erinomaista toimintaa, josta osallistujamme voisivat hyötyä kuten hankettamme tukevaa julkisen tai kolmannen sektorin toimintaa, kuulemme siitä mielellämme lisää.

Toivotamme tervetulleksi myös hyviä tahoja, joilta löytyisi mm. työpaikkoja sekä harjoittelu- ja työkokeilupaikkoja, joita voimme esitellä osallistujillemme. Teemme mielellämme myös vierailuja eri toimialoille niiden kanssa, jotka pohtivat omia polkujaan. Olisitko sinä meille hyvä yhteistyötaho?

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä hankkeen projektipäällikköön Katri Janerkoon!

Katri Janerko
Projektipäällikkö
p. 050 598 8459
katri.janerko@diak.fi