Siirry sisältöön

Tervetuloa mukaan Mahdollisuus osallisuuteen -hankkeeseen!

Toimimme neljällä alueella Uudellamaalla: Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Lohjalla. Toimintamme keskiössä on romaniyhteisön hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja osallisuuden lisääminen. Toivotamme tervetulleiksi kaikenikäiset, romanitaustaiset osallistujat koko Uudenmaan alueelta. 

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia niin sinulle, ystävillesi kuin myös perheellesi:

  1. Teemapäivät: Järjestämme alueilla innostavia, koko yhteisön tapahtumia, joissa pohdimme hyvän elämän edellytyksiä, arjen haasteita, tulevaisuuden näkymiä ja koko perheen hyvinvointia. Paikalla innostavia puheenvuoroja, toimintaa, hyvää ruokaa sekä tekemistä myös lapsille. Seuraavat teemapäivät järjestetään kesäkaudella Espoossa ja Helsingissä.
  2. Kohtaava työ: Uudenmaan alueella asuvat voivat tulla mukaan kohtaavaan työhömme. Kohtaava työ koostuu 5-8 tapaamisesta, joissa istumme alas pohtimaan kanssasi miten voimme yhdessä edistää sinulle tärkeitä asioita. Ne voivat olla asioita joita pidät tärkeänä itsellesi tai myös koko perheellesi. Voimme tukea elämän tasapainon etsimisessä, perheen hyvinvoinnin edistämisessä, arjen hallinnassa, etuusasioiden selvittämisessä tai vaikka koulutus- ja työpoluilla etenemisessä.
  3. Ryhmätoiminta: Järjestämme ryhmätoimintaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Lohjalla. Ryhmiä on monenlaisia, mutta niissä kaikissa pääset edistämään hyvinvointia ja omia elämän tavoitteitasi. Etsitään sinulle mieleinen toiminta yhdessä, joka tukee juuri sinun arkeasi.
  4. Meidän tulevaisuus -etäkahvila: Etäkahvila kokoontuu Teamsissä kerran kuussa, kuun loppupuolella ja kutsuu koolle koko Suomen romaniyhteisön. Kahvilassa keskustellaan hyvinvoinnista, tasapainoisemmasta elämästä, vanhemmuudesta, tulevaisuudesta ja monenlaisista mahdollisuuksista. Kahvilaan voi osallistua mistä tahansa, vaikka omasta olohuoneestaan. Voit myös koota alueesi ystävät, perheet, tuttavat samaan paikkaan ja osallistua yhdessä yhden tietokoneen ääreltä. Seuraava etäkahvila on 22.5 klo 18.00.

Ota ihmeessä yhteyttä ja juttele kanssamme lisää siitä, miten hanke voisi olla sinun tukenasi matkalla kohti tavoitteitasi. Meidän yhteystietomme löydät Ota yhteyttä -välilehdeltä. Älä murehdi turhia ja mieti, kenelle voin soittaa, sillä kuka tahansa meistä toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi toimintaamme. 😊

 

Tervetuloa osaksi voimaantunutta yhteisöämme!