Siirry sisältöön

Dialogi: Hyvinvointi alkaa osallisuudesta

Yhteiskunnassa esiintyvä pahoinvointi ja siihen liittyvät ilmiöt ovat puhututtaneet paljon viime aikoina. Monet toimijat ovat tuoneet esille erilaisia ratkaisuja ja useat niistä ovatkin olleet hyviä. Ehkä keskeisimpänä tekijänä on välittynyt tarve vahvempaan yhteistyöhön sekä ideoihin siitä, miten saavuttaa etenkin heitä, jotka eivät välttämättä itse hakeudu palveluiden piiriin. Pyörää ei kuitenkaan tarvitse keksiä uusiksi. Osallistava ja hyvinvointia edistävä yhteisötyö voi yhä olla vastaus molempiin, kirjoittaa Katri Janerko Dialogi-verkkomediassa.

Mahdollisuus osallisuuteen -hankkeen projektipäällikkö Katri Janerko kirjoitti Puheenvuoro-blogin Dialogi-verkkomediaan. Kirjoituksessa hän pohtii yhteisötyöhön pohjautuvia, osallisuutta lisääviä menetelmiä, joita hyödynnetään myös tässä hankkeessa.

>>> Lue puheenvuoro Dialogi-verkkomediassa.